Nabídka na 20.- 21. ledna 2018

 

          kolena  a  žebírka

 

 

 teplý edkrm :

 

 

150g

Pečené koleno s hořčicí a strouhaným křenem

65,--

1,10

 

polévky :

 

 

 

Uzená s kroupami

30,--

1,3,6,7,9

 

Hovězí vývar s masem a domácími nudlemi

30,--

1,3,6,7,9

 

(vývar připravujeme dle tradičního receptu)

 

 

 

Michelská česnečka                                      

30,--

1,3,7,9,13

 

* chléb  2,-- Kč

 

 

 

hlavní jídla :

 

 

200g

Pečené koleno se zelím                                                                 

95,--

1

200g

Pečené uzené koleno se zelím                                                   

95,--

1

 

* přílohy jako k hotovým jídlúm

 

 

 

pro jedlíky :

 

 

1200g

Baštounské koleno (celé s kostí – 1.200g v syrovém stavu)

180,--

1,10

 

 s hořčicí, strouhaným křenem a chlebem

 

 

1200g

Uzené pečené koleno (celé s kostí – 1.200g v syrovém stavu)

195,--

1,10

 

 s hořčicí, strouhaným křenem a chlebem

 

 

400g

 Uzené žebírko s hořčicí a pečivem

175,--

1,10

300g

 Grilovná marinovaná žebírka s křenem, hořčicí a feferonkou

155,--

1,10

 

Z hotových jídel :

 

 

140g

Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem

92,--

1,7,9,10

 

(zadní hovězí z mladého býčka)

 

 

140g

Znojemský hovězí guláš

82,--

1,3,7,10

150g

Smažený vepřový řízek  s citronem

88,--

1,3,7

150g

Vepřový vrabec se zelím

84,--

1

150g

Záhorácký závitek

84,--

1,3,7

 

(z vepřového karé plněný paprikovou klobásou a kysaným zelím)

 

 

150g

Kuřecí Kungpao

82,--

1

150g

Smažené krůtí nugetky s okurkou

88,--

1,3,7

120g

Zapečený lilek s krůtím masem

84,--

1,7,10

 

(s mozarellou, zeleninovou směsí a česnekovým dipem)

 

 

ílohy

: houskový a bramborový knedlík, vař. brambor, bramb. kaše

20,--

1,3,7-

 

bramboráčky, rýže Basmati, karl. knedlík, šťouchaný brambor

30,--

1,3,7